Albanian English Italian
RIPOSÌ® GIORNO

RIPOSÌ® GIORNO

Eshtë një shtesë ushqimore e dobishme për të mbështetur funksionin psikologjik mendor në sajë të efektit të Biotines.

RipoSì® gjithashtu përmban Vitamina B5 e cila ndihmon në normalizimin e funksionimit të sistemit nervor dhe aktiviteteve të sferës psikologjike.

E përshtatshme për fëmijët dhe të rriturit, për të favorizuar dhe mbështetur një relaksim fiziologjik, gjatë orëve të ditës.

 

Paketimi:

Pika orale në shishe 30 ml

 

Perdorimi:

Për fëmijët dhe të rriturit 5 pika, deri në 3 herë në ditë, në çdo kohë të ditës.

Produkti mund të merret nga fëmijët mbi 6 muajsh , sipas këshillës së pediatrit

 

Perberesit Kryesor:

Perberesit                Sasia

  • Vitamina B5      2mg/15pika
  • Biotina               7,5ng/15 pika

Press enter to search