Albanian English Italian
FERMENTA PLUS FLAKON

FERMENTA PLUS FLAKON

Riekuilibron floren intestinale ne rastet me diarre, konvaleshence/rekuperim apo disbioze • Forcues i sistemit imunitar • Permiresim i tretshmerise se laktozes

 

Menyra e perdorimit:

7 flakone me suspension/pezulli orale prej 10ml

 

Femijet dhe adultet

1-2 flakone/dite Duhet marre larg vakteve ushqimore Merret edhe si shtese ne antibiotiko-terapi

 

Perberesit Kryesor:

Lactococcus Lactis                  2mld/ml

Lactobacillus Rhamnosus      5mld/ml

Saccharomyces Boulardii      1mld/ml

Vitamina E                                6mg/ml

Vitamine B6                             1,2mg/ml

Vitamina B1                             840ng/ml

Vitamina A                               480ng/ml

Acid Folik                                 120ng/ml

Vitamine K1                             48 ng/ml

Vitamine B12                           0.6ng/ml

Vitamine C                               36mg/ml

Vitamine PP                            10,8 mg/ml


Press enter to search