Albanian English Italian
GASTROERRE

GASTROERRE

Ndihmon në ruajtjen e vlerave fiziologjike të aciditetit stomakut, në sajë të ekstrakteve të fruteve të Amla (Emblica Officinale).

Amla është një bimë e njohur për një kohë të gjatë në mjekësinë Ayurvedic dhe frutat e saj kanë veti të forta antioksiduese dhe tonike-adaptogjene.

• Gastroerre® lehtëson sistemin e tretjes në sajë të efektit të xhelit Aloe Vera që ka një veti zbutëse dhe qetësuese.

• Për shkak të karakteristikave të veprimit të saj, dhe pranisë së Alginatit Natriumi, produkti është i përshtatshëm për përdorim nga foshnjat , fëmijët dhe të rriturit.

 

Skema e perdorimit :

Te sapolindurit deri ne 5 kg , 2.5 ml *10 min pas ushqimit

Keshillohet te mos kalohet doza e 20 ml – dite

 

Femijet deri ne 3 vjec 5 ml pak vakteve

Keshillohet te mos kalohet doza e 30 ml –dite

 

Femijet deri ne 12 vjec 10-20 ml pas vakteve

Keshillohet te mos kalohet doza e 80 ml –dite

 

Paketimi: 

Leng viskoz në një shishe 250 ml

 

Perberesit Kryesor: 

  • Xhel Aloe Vera 75mg/bustine
  • Aronia (Phyllanthus emblica) 5mg/bustine

Press enter to search