Albanian English Italian
LETRA E PASTRIMIT UNICO

LETRA E PASTRIMIT UNICO

Letra e pastrimit Unico është e butë dhe e trashë, ka një efekt zbutes në lëkurën e foshnjës në sajë të prezencës së xhelit Aloe Vera me fuqi hidratuese dhe anti-skuqje.

Allantoini ndihmon për të lënë një ndjenjë të këndshme të butësisë dhe hidratimit, shoqëruar nga një aromë të lehte.

Produkti është pa alkool dhe me pH fiziologjik.

 

Perberesit Kryesor:

 • Uje
 • Benzil alkol
 • Parfum
 • Dehidroacetat natriumi
 • Benzoat natriumi
 • Acid citric
 • Gliceril stearat
 • Glicerine
 • Cetil palmitat
 • Ceteareth-12
 • Ceteareth -20
 • Metabisulfit natriumi
 • Alantoine
 • Heksil salicitat
 • Leng nga gjethja e Aloe Barbadensis
 • Heksil cinamal
 • Anisaldehid

Press enter to search