Albanian English Italian
NARY BABY

NARY BABY

Spray hundesh per hollimin mukozave te traktit respirator, me permbajtje kripërash hipertonike te Klorurit te Natriumit dhe M.S.M

 

Permbajtja:

  • Uje
  • Klorur Natriumi 3%
  • Metil Sulfonil Metan (MSM), Acid citrik, Citrate
  • Kaliumi
  • Dihidroacetate Natriumi
  • Sorbat Kaliumi
  • Benzoate Natriumi

 

Perdorimi: 

1-3 sprucime nazale ne dite.


Press enter to search