Albanian English Italian
RIPOSI NOTTE

RIPOSI NOTTE

Indikimet:

  • Gjume te qete te nenes e femijes
  • Normalizim te ritmit te zemres
  • Zvogelim te frekuences se zgjimeve gjate nates
  • Zhvillimin te funksionit te sferes psikologjike te neonatet

 

Menyra e perdorimit:

  • Pika ne flakon prej 20ml
  • Te porsalindurit, femijet qe ushqehen me gji dhe femijet 1pike/kg/dite
  • Duhet marre larg vakteve, 30 minuta perpara gjumit

 

Permbajtja perberesve ne 1 pike medikament:

Perberesit          Sasia ne 1 ml (14 pika)

Acid folik            10ng

Vitamina B1       0.33ng

Vitamina B2       0.46ng

Vitamina B6       0,33ng

Melatonina        1mg


Press enter to search