Albanian English Italian
MOUSSE UNICO BABY SHAMPOO

MOUSSE UNICO BABY SHAMPOO

Mousse Unico Baby Shampoo, e formuluar me proteina nga gruri, vaj ulliri, hamamelis virginiana, Vitamina E , Vitaminë BS, Vitamine C, bazuar ne fi lm hidrolipidik, duke realizuar një veprim zbutës, mbrojtës dhe lustrues, madje edhe në prani te nje sekretimi i tepert i sebumit.

FORMATI I DISPONUESHËM

Shishe 200 ml


Press enter to search