Albanian English Italian
UNICO KOPETA SUPER ABSORBUESE

UNICO KOPETA SUPER ABSORBUESE

Kopeta super absorbuese për të mbrojtur veshjet gjatë periudhes se ushqyerjes me gji;

Përshtatje e hollë, perfekte, falë dy ngjitësve: forma anatomike “buzeqeshje”;

Ultra e thatë: polimeri super absorbues siguron shpejt thithjen e lengut ne fi lxhan;

Ultra absorbues: shtresa e thithjes shtesë lejon një shperndarje me te mire te lengut ne fi lxhan;

Të mëdha (135 mm): mbulojnë gjoksin dhe janë të pershtatshme per nje prodhim bujar te qumeshtit te gjirit;

FORMATI:

Pako 30 copë te mbeshtjella individualisht


Press enter to search