Albanian English Italian
IDRAMETIC

IDRAMETIC

Idrametic është një shtesë ushqimore e bazuar në vitaminat B, L-Alanine dhe Xhenxhefi l (Sofalenina®) për një veprim anti-nauze. Sofalenina® është një përbërës aktiv që përmban Mikroalginate Xhenxhefi l, i dobishëm për promovimin e funksionit të tretjes dhe motilitet të rregullt gastrointestinale.

Me Vitaminë B6, ajo kontribuon në uljen e ndjenjës së lodhjes .

Idrametic është natyrisht pa laktozë, pa gluten dhe pa konservues dhe mund të administrohet nga mosha 1 vjeç *

PAKETIMI: SHISHE 30 ML

 

Përmbajtja ne 2 ml

Sofalenina® prej të cilave:

Xhenxhefi l 500 mg

Thiamine (B1) 2.2 mg

Ribofl avin (B2) 2.8 mg

Vitamina B6 2.8 mg

L-Alanine 80 mg

 

SI TË PËRDORNI:

Ne rekomandojmë që të merrni 5 sprucime (të barabartë me 1 ml) sipas nevojës, deri në maksimum 2 herë në ditë, që të aplikohen direkt në gojë. Shkundni para se të përdorni.


Press enter to search