Albanian English Italian
STERILVIT

STERILVIT

Polivit B është një shtesë ushqimore multivitamine me një kompleks të balancuar të vitaminave B të dobishme për të zvogëluar ndjenjën e lodhjes (B6, B12, B3, B5, B2), duke kontribuar në metabolizmin e mirë të energjisë (B1, Biotin) dhe funksionet natyrore të imunitetit ( B6, B12). Me Vitaminë D, ajo kontribuon në zhvillimin e rregullt të kockave të fëmijëve. E dobishme në fazën e rikuperimit të gripit, është një rimbushje me energji për tu shijuar.

Falë shijes së mollës - bananeve, Sterilvit Polivit B ka një shije të këndshme, është natyrisht pa laktozë, pa gluten dhe pa konservues dhe mund të administrohet nga mosha 1 vjeç *.

Paketimi: Shishe 100 ml

 

PËRMBAJTJA NE 10ML

Vitamina C 50 mg

Vitamina D 20 μg (800 IU)

Thiamine (B1) 800 μg

Ribofl avin (B2) 900 μg

Niacin (B3) 10mg

Acidi pantotenik (B5) 10mg

Vitamina B6 800 μg

Vitamina B12 1.6 μg

Biotin (H) 15 μg

 

 

SI TË PËRDORNI:

Ne ju rekomandojmë të merrni 10 ml në ditë, para ose pas ngrënies. Shkundni para se ta përdorni.


Press enter to search