Informacion për kompaninë

VaanMed realizon marketingun dhe distribucionin e produkteve dhe pajisjeve mjekësore/estetike më bashkëkohore, si partner zyrtar i kompanive: Deka, Shen B, Taumed, Biotec Italia, AD Swiss Med, Tricopat dhe Biodermogenesi.

Vlerat

Vlerat tona përmblidhen në ofrimin e një shërbimi të kualifikuar nëpërmjet kombinimit të përsosur produkt-staf.

Misioni

Misioni ynë është të jemi sa më afër zgjidhjes më të mirë, më të shpejtë dhe më të arsyeshme për të përmbushur nevojat e klientit.

Qëllimi

Qëllimi ynë është të ofrojmë produkte që plotësojnë kriteret europiane të cilësisë dhe të zgjerojmë vazhdimisht gamën e tyre.

top
Facebook
LinkedIn
Instagram