KARISMA

KARISMA

Karizma është një pajisje mjekësore që injektohet, e reabsorbueshme, është një filler rimbushës bio dhe i butë, ashtu sikurse rivendos NATYRALISHT gjendjet e para plakjes, duke vepruar në rigjenerimin e matriksit ekstraqelizor.

NATYRAL

Formuluar totalisht me përbërës natyral pa përdorim të agjentëve kimik lidhës.

BIOLOGJIK

Totalisht me përputhshmëri biologjike, stimulon kapacitetet rigjeneruese të lëkurës.

E SIGURTË
Jo-alergjik, respekton origjinën natyrale të substancave.

KARIZMA indikohet për korrigjimet e difekteve të lëkurës së fytyrës me kohëzgjatje mesatare për shkak të moshës dhe /ose humbjet e volumit dhe prej kësaj i përshtatshëm për njerëz të cilët dëshirojnë të reduktojnë imperfeksionet e fytyrës dhe buzëve, duke ridefinuar konturet, dhe në rastet kur ka ind subkutan pjesërisht të pastrukturuar. Për më tepër bën të mundur mbushjen e shenjave post traumatike dhe/ose kirurgjikale (p.sh shenjat e akneve).

Produkte

top
Facebook
LinkedIn
Instagram