Karriera

Agjent Shitjesh ( Vaanmed )

Vaan Med Distribution, kompani lider në distribucionin e laserave, kërkon të punësojë:

🤝Sales Agent

Përgjegjësitë për agjentin e shitjeve:

– të krijojë marrëdhënie me klientët e rinj
– të ruajë dhe zhvillojë marrëdhëniet me klientët ekzistues
– të përmirësoni shërbimin ndaj klientit
– të identifikojë dhe t’u përgjigjet nevojave të klientit
– të ketë një nivel të lartë njohurish për produktet dhe shërbimet ekzistuese dhe të mësojë për produktet dhe shërbimet e reja kur ato vijnë
– të ndjekë porositë e klientëve sipas nevojës
– të parashikojë nevojat e klientëve dhe t’i adresojë ato në përputhje me rrethanat
– të takohet me klientët për të përcaktuar nevojat dhe dëshirat e tyre specifike, duke bërë sugjerime sipas nevojës

Kriteret:
• Njohës i mirë i gjuhës Angleze ( gjuha italiane do të ishte një plus)
• Me eksperiencë të mëparshme në fushën farmaceutike ose mjekësi
• Mosha mbi 25 vjeç
• Pagë fikse + Bonuse

👉🏻Kandidatët e Interesuar, ju lutem të dërgoni Cv tuaj në adresën e email
📧: hr@klinikakmk.com

    top
    Facebook
    LinkedIn
    Instagram