TRICOPAT

TRICOPAT

ZGJIDHJA E PARË PA DHIMBJE PËR RËNJEN E FLOKËVE
Pajisja është e patentuar dhe e vërtetuar shkencërisht për trajtimin e alopecisë androgjenetike mashkullore dhe femërore.

Teknologjia TRICOPAT® kombinon veprimin e njëkohshëm të mikrodermo-prerjes së kontrolluar dhe valës së presionit për të marrë veprime të ndryshme dinamike- ristrukturuese, nga një oksigjenim i shtuar i indeve deri te stimulimi i metabolizmit qelizor dhe transportimi i përbërësve aktivë.

Përmirësim i dukshëm në alopecinë androgjene mashkullore dhe femërore në vetëm 4 seanca.

Produkte

top
Facebook
LinkedIn
Instagram