VIBRA 3.0

VIBRA 3.0

Vibra 3.0 është në gjendje të nxisë përmirësimin e fibrave muskulore, duke shkaktuar rritje të performancës pa shumë lodhje të muskujve. Njëkohësisht duke i dhënë muskujve formën dhe vëllimin e duhur.

Pajisja Vibra gjen funksion në rimodelimin e fytyrës dhe trupit në mënyrë të sigurte dhe jo invazive.


✔️Rezultatet e metodologjisë Vibra 3.0 janë:

• Rezultatet kundër plakjes së fytyrës dhe trupit me efekt lifting falë veprimit të menjëhershëm në fibrat muskulore dhe ne fibroblaste. Në veçanti ne zonen e mesme dhe te poshtme te fytyrës.

• Rimodelimi i siluetës së fytyrës dhe trupit.

• Veprimi ndaj ndryshimeve në shtratin vaskular, si PEFS, lëkura e portokallit, mbajtja e ujit, staza limfatike dhe mikroqarkullimi.

• Shqetësimet per peshen pas lindjes ose pas një rënie të shprehur në peshë.

• Aktivizimi metabolik për të nxitur procesin e dobesimit.

• Tonifikimi, mirëmbajtja dhe optimizimi në zonat që janë të vështira për t’u trajtuar.

Produkte

top
Facebook
LinkedIn
Instagram