VIVACE

VIVACE

Vivace realizon tërheqje të lëkurës, eleminim të rrudhave dhe largim të shenjave
RF u bë një trajtim standard në mjekësinë estetike për shkak të efikasitetit të saj dhe sigurisē sepse teknologjia e saj ka qenë vazhdimisht në zhvillim. Një nga lançimet më të fundit quhet Fractional Microneedling RF i cili jep energji RF përmes mikrogjilpërave të shumta që veprojnë në lëkurë.

  • Qasje të ndryshme të trajtimit
  • Më pak dhimbje
  • Lëvizje të buta të gjilpërës
  • Kohë e shkurtër rigjenerimi
  • E sigurtë dhe efekte anësore minimale
  • Kontroll i saktë
  • Trajtim i shpejtë

Produkte

top
Facebook
LinkedIn
Instagram