Paralel me Inovacionin dhe Risitë

Paralel me
Inovacionin dhe Risitë
Përtej bukurisë dhe dëshirës NATYRALE BIOLOGJIKE E SIGURTË DUAJENI LËKURËN QË KENI ! Konturimi i trupit me ajër https://it.vaanmed.com/product/vichy-liftactiv-supreme-serum-10-30ml/

Info per kompanine

VaanMED merret me marketingun dhe shpërndarjen e produkteve dhe pajisjeve më moderne mjeko-estetike, si partner zyrtar i kompanive Taumed, DEKA, Shen B, Led SPA, AD Swiss med dhe Biotec Italia.

VLERAT - Vlerat tona mund të përmblidhen në ofrimin e një shërbimi të kualifikuar përmes kombinimit të përsosur të produktit dhe stafit. MISIONI - Misioni ynë është të jemi sa më afër zgjidhjes më të mirë, më të shpejtë dhe më të arsyeshme për të përmbushur nevojat e klientëve OBJEKTIVI - Qëllimi ynë është të ofrojmë produkte që plotësojnë kriteret evropiane të cilësisë dhe të zgjerojmë vazhdimisht gamën tonë.

Evente

Galeria

top
X